Teknologi

Boxermotorer

Under huven på Levorg sitter det senaste tillskottet till Subarus dynamiska familj av Boxermotorer. Den toppmoderna 1,6-liters DIT-motorn med direktinsprutning och turbo. En fantastisk kombination av driftsäkerhet, prestanda och ekonomi.

 

 

 

Växellåda

När Subaru lanserade en vanlig personbil med 4-hjulsdrift var det en sensation. Men att det skulle förändra bilköparnas syn på 4-hjulsdrift för all framtid hade ingen förutspått. Subaru var en pionjär och det har man fortsatt att vara. I Levorg hittar vi till
exempel den senaste versionen av automatlådan Lineartronic. En växellåda med låg vikt och en precision och respons utöver det vanliga.

 

 

 

Symmetrical AWD

Det finns en anledning varför Subarus symmetriska 4-hjulsdrift är respekterad världen över. När väglaget är krävande levererar den kontroll och lugn där andra bilar förtvivlat försöker fördela kraften mellan hjulen. Fördelarna märks direkt. Bättre kurvtagning, bättre grepp i halka och bättre acceleration. I en Subaru blir bilkörningen enklare, säkrare och mycket roligare.