NYHETER

1 Mars 2024

Fordonsmäklarna expanderar sin verksamhet med ytterligare en anläggning i Kom Köpcentrum i Sollentuna

Fordonsmäklarna är stolta att meddela öppnandet av en ny anläggning i Kom Köpcentrum i Sollentuna. Denna expansion möjliggör för oss att bättre betjäna våra kunder och utöka vårt sortiment av fordon.

I denna nya lokal kommer vi att fokusera på företagsförsäljning av Dodge Ram samt andra företagsbilar. Detta ger företagskunder möjligheten att hitta högkvalitativa fordon som passar deras specifika behov och krav.

Samtidigt kommer försäljningen av Hyundai att fortsätta på våran nuvarande anläggning så Hyundai får mer utrymme för att möta den ökade efterfrågan. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder det bredaste utbudet av valmöjligheter när det gäller fordon av högsta kvalitet.

"Vi är mycket glada över att öppna vår nya anläggning i Kom Köpcentrum i Sollentuna och fortsätta att växa och utveckla vår närvaro på marknaden," säger Daniel Mattsson och Patrik Halvarsson ägare av Fordonsmäklarna. "Denna expansion ger oss möjlighet att erbjuda ännu fler val för våra kunder och möta de specifika behoven hos företagskunder. Vi ser fram emot att välkomna både nya och befintliga kunder till våra anläggningar och fortsätta att leverera överlägsen service och kvalitet."

Fordonsmäklarna är dedikerade till att fortsätta leverera högkvalitativa fordon och utmärkt service till alla våra kunder. Vi ser fram emot att fortsätta växa och expandera vår verksamhet för att bättre betjäna samhället.

 

1 Januari 2024

Fordonsmäklarna expanderar sin verksamhet genom förvärvet av Auto Söders anläggning i Haninge

Fordonsmäklarna är glada att tillkännage förvärvet av Auto Söders anläggning i Haninge. Denna anläggning, tidigare specialiserad på försäljning av nya Nissan-bilar, kommer nu tillsammans med vår anläggning i Sollentuna bli en nyckeldestination för både nya och begagnade bilar.

Som en del av vårt engagemang för att tillhandahålla ett brett utbud av val för våra kunder, kommer vi snart att introducera ett nytt nybilsmärke på denna anläggning. Detta kommer att öka vårt sortiment och ge våra kunder ännu fler alternativ att välja mellan när de söker sin drömbil.

Utöver att erbjuda nya bilar kommer vi även att intensifiera vår satsning på försäljning av begagnade fordon. Våra kunder kan förvänta sig samma höga standard av kvalitet och service som de har kommit att förvänta sig av Fordonsmäklarna.

"Vi är mycket glada över förvärvet av Auto Söders anläggning i Haninge och möjligheten att expandera vår verksamhet på denna plats," säger Daniel Mattsson och Patrik Halvarsson ägare av Fordonsmäklarna. "Detta ger oss en stark närvaro på marknaden och möjligheten att erbjuda ännu fler valmöjligheter för våra kunder. Vi ser fram emot att välkomna nya och befintliga kunder till vår utökade anläggning och fortsätta att leverera enastående service och kvalitet."

Fordonsmäklarna ser fram emot att börja ett nytt kapitel på Auto Söders anläggning i Haninge och ser fram emot att fortsätta erbjuda förstklassig service och kvalitet till alla sina kunder.

Varmt välkommen att besöka oss på Albybergsringen 140 i Haninge!

 

19 November 2022

Fordonsmäklarna stolta återförsäljare av nya elbilsvarumärket ORA.

Fordonsmäklarna utses till återförsäljare och välkomnar ORA till Sverige!
Att elbilsvarumärket ORA kommer till Sverige är inte längre en hemlighet.
Tvärtom. Nu börjar det pratas om ORA och uppmärksammas såväl i
traditionella- som i sociala medier. Den 19 november händer det som många
väntat på länge, då blir det Sverigepremiär för ORA.

En milstolpe i ORAs svenska historia. Och det är bara början.

Samtliga återförsäljare är noga utvalda för sitt goda rykte, sin
personliga service och möjligheten att hantera stora volymer.
Christer Blomdell, VD för ORA Sverige: ”ORA är ett färgstarkt märke där vi valt
att arbeta med passionerade återförsäljare. Därför är vi både stolta och glada
över våra sex första showroom där vi vet att ORA kommer få bästa möjliga
start. Det här är återförsäljare som garanterat gör sitt bästa och kommer att
bidra till att nå vårt mål att sälja 10.000 bilar 2025. De ger alltid personlig
service, ser alltid varje kund och har alltid energi att ge det där lilla extra.
Ambition är att bli Sveriges mest intressanta och efterfrågade elbilsvarumärke!

 

 

Eftersök fordon