Finansiering

Vi löser finansieringen

Drömmer du om en ny bil? Välkommen till oss så hjälper vi dig gärna att förverkliga den drömmen. Vi samarbetar med ett av de största finansbolagen i Europa. Detta ger oss och dig som kund en trygghet, samt att vi alltid kan erbjuda dig marknadsledande räntor.

  

Santander Consumer Bank – en global aktör

Santander har fler än 90 miljoner kunder i mer än 40 länder i Europa, Latinamerika och Nordamerika. Santander är en av världens största banker och är ledande i Europa inom fordonsfinansiering.

  

Världens bästa bank

2004 köpte Banco Santander vårt norska moderbolag och två år senare bytte banken namn till Santander ConsumerBank.

I juli 2012 utsågs Banco Santander till världens bästa bank, för tredje gången på tio år (Läs hela artikeln här). Santander i Sverige är en filial till Santander Consumer Bank AS, med säte i Norge. Verksamheten där startade 1963 och på den norska marknaden är Santander marknadsledande. 2007 startade verksamhet även i Finland och Danmark. 2012 har Santander cirka 600 anställda i Norden.

  

Snabbt, enkelt och flexibelt

Tillsammans med Santander ger vi dig som kund möjligheten att få en finansieringslösning som passar dina behov, oavsett om du behöver en familjebil, sportbil eller vill göra motorcykeldrömmen till verklighet. Finansiering sker på plats hos oss, snabbt och enkelt.

  

Gratis Låneskydd ingår

Hos Santander ingår alltid Låneskydd i upp till tre månader, helt utan kostnad. Det gäller för alla som uppfyller grundkraven, och som tecknar ett nytt kreditavtal.

 

Läs mer på Santander sida

Eftersök fordon