Tillbaka 08 - 88 00 00 Intresseanmälan

Forester

Designfilosofin bakom FORESTER kombinerar det moderna SUV-tänkandet med den oslagbara körkvaliteten som levereras av den permanenta 4-hjulsdriften. Subarus berömda Boxermotor, som ger ett kraftfullt vridmoment redan vid låga varvtal, samverkar med vår unika symmetriska 4- hjulsdrift och resultatet är en drivlina som har låg tyngdpunkt och ger extremt stabil väghållning.

Beräkna pris

264 900 kr Från 3 272 kr/mån Läs mer

Versioner

Subaru Forester 2.0XS

2.0XS
Motor: 4-cylindrig Boxermotor, DOHC, kamkedja, 16 ventiler, bensin
Storlek: 1.995 cm3
Max effekt: 150(110) /6.200
Max Vridmoment: 198/4.200
Pris:

Exteriör

18” aluminiumfälgar

18” aluminiumfälgar*2

17” aluminiumfälgar

17” aluminiumfälgar*3

Automatisk halvljus

Automatisk halvljus*1

Strålkastarspolning

Strålkastarspolning

Dimljus fram med automatisk dagsljusfunktion

Dimljus fram med automatisk dagsljusfunktion

Regnsensor

Regnsensor*1

Backspeglar med inbyggda blinkers

Backspeglar med inbyggda blinkers*1

El-soltak

El-soltak*4

*1 Standard p. 2.0D XE, 2.0D XS, 2.0XT, 2.0XE och 2.0XS
*2 Standard p. 2.0XT
*2 Standard p. 2.0XT
*3 Standard p. 2.0D XE, 2.0D XS, 2.0D X, 2.0XE, 2.0XS och 2.0X
*4 Standard p. 2.0D XE, 2.0XT och 2.0XE

Interiör

Tre 12v eluttag

Tre 12v eluttag

Nyckelkort och startknapp*4

Nyckelkort och startknapp*4

Ställbar ratt i höjdled och längdled

Ställbar ratt i höjdled och längdled

8-vägs eljusterbar förarstol

8-vägs eljusterbar förarstol*1

Aluminiumpedaler

Aluminiumpedaler*2

Klimatanläggning

Klimatanläggning, 2-zons*1

Fällning av baksäte från bagageutrymmet

Fällning av baksäte från bagageutrymmet*1

Insynsskydd för lastutrymme

Insynsskydd för lastutrymme, inrullningsbart

*1 Standard p. 2.0D XE, 2.0D XS, 2.0XT, 2.0XE och 2.0XS
*2 Standard p. 2.0XT
*3 Standard p. 2.0D XE, 2.0D XS, 2.0D X, 2.0XE, 2.0XS och 2.0X
*4 Standard p. 2.0D XE, 2.0XT och 2.0XE

Teknologi

Boxermotorer

Vår unika Boxermotorn ligger plant i bilen istället för att stå upp. En konstruktion som ger lägre tyngdpunkt,närmast vibrationsfri gång och hög driftsäkerhet. Boxermotorn ger de bästa köregenskaperna och en sportig karaktär som tar körglädjen till nivåer som få konkurrenter kan matcha.

 

Symmetrical AWD

Kontroll leder till ökat självförtroende, och stabiliteten i Forester skapar en rörlighet som imponerar. Alla Subarus bilar stärker din självsäkerhet bakom ratten genom den symmetriska 4-hjulsdriften i kombination med den unikt balanserade Boxermotorn. Systemet ger kraft åt alla fyra hjulen samtidigt, vilket ökar kontrollen oavsett underlag och väderförhållanden. Forester har utmärkt kursstabilitet och styrprecision, tack vare att huvudkomponenterna är horisontellt placerade. Samtidigt skapar den låga tyngdpunkten en engagerad och responsiv körupplevelse. De unika fördelarna med symmetrisk 4-hjulsdrift gör Forester lättmanövrerad och hjälper dig att undvika faror på vägarna.

 

Växellådor

Med den steglösa automatlådan Lineartronic får du extra bra gasrespons och effektivitet i din Forester. Lineartronic håller ett optimalt varvtal och behåller tempot, som du annars kan tappa under en växling. Den unika tekniken maximerar bränsleeffektiviteten och håller farten lätt och smidigt flytande med en direkt känsla från Boxermotorn. Lineartronic i 2.0D och 2.0XT klarar även högre vridmoment med mindre mekaniskt bullerför en mjukare och tystare körning. Den adaptiva och steglösa automatlådan ger säker kraft vid acceleration, känner av alla förhållanden på vägen och fördelar automatiskt kraften mellan fram- och bakhjul.

Säkerhet

Aktiv

Det bästa sättet att överleva en kollision är självklart att inte råka ut för en. Samtidigt är din Forester konstruerad för att ge dig största trygghet och harmoni på vägen. En stressfri och säker körupplevelse så att du kan anta nya utmaningar, undvika olyckstillbud och göra dina äventyr än mer givande. Många av de funktioner och system som gör körningen till en njutning i Forester är också till för att ge maximalt skydd för dig och dina passagerare. Den stabila och harmoniska symmetriska 4-hjulsdriften ökar kontrollen i alla väder. Subarus Boxermotor ökar säkerheten tack vare den låga tyngdpunkten, som ger ännu bättre kontakt med vägen. Vehicle Dynamics Control (VDC) är standard i Forester och de effektiva ABS-bromsarna kompletteras av en elektroniskt bromsassistans som bygger upp rätt bromstryck vid en nödsituation. Allt för att du ska känna dig trygg bakom ratten.

 

Passiv

Din Subaru Forester har mängder med tekniska lösningar som syftar till att öka säkerheten för dig som förare och för dina passagerare. Avancerade SRS* airbags, whiplash-skydd och bältessträckare, bara för att nämna några. Karossen är dessutom extremt kraftig och kupén är omgärdad av en ringformad säkerhetsbur för extra säkerhet.

;

Tillbehör

transport

Transport

komfort

Komfort

Skydd

Skydd

Exteriör

Exteriör

Interiör

Interiör

Säkerhet

Säkerhet

Fälgar

Fälgar

Motorvärmare

Motorvärmare

Audio & navigation

Audio & navigation

Broshyr

Forester

Finansiering

Månadskostnad från
**XXX**
Kontantinsats
Avbetalningstid
Restvärde

Visa mer

Läs mer om finansiering

Intresseanmälan

Forester

Forester i lager

Tillbaka

Eftersök fordon