Fördelar med subaru

Vill du tillhöra Sveriges mest nöjda bilägare?

5 skäl att välja Subaru

Sveriges mest nöjda bilägare

Sveriges största bilägarundersökning, Vi Bilägares Autolndex 2011, visar att Subaru har de mest nöjda bilägarna av alla.Subaru var 1:a även 2010, 2009 och 2007. Över 14,000 svenskar svarar på frågor som rör bilen, återförsäljare, verkstäder och lojalitet.

Permanent fyrhjulsdrift som standard

Subaru har tillverkat 4-hjulsdrivna personbilar i 38 år, längre än någon biltillverkare. Idag har alla Subaru-bilar förutom Brz permanent 4-hjulsdrift som standard. Alla bilar förutom Brz är dessutom byggda för att vara 4-hjulsdrivna från början. Resultatet är extremt bra framkomlighet, säker väghållning och körglädje i massor.

5 stjärnor i Euro NCAP

Vi bygger bilar som hjälper dig att undvika faror. Men om olyckan är framme så sitter du säkert. Legacy, Outback, Forester och Impreza har alltid 5 stjärnor i Australiens Ncap-test och de högsta delpoäng som någonsin har delats ut. Även i Amerikanska IHS har samtliga bilmodeller fått högsta betyg i säkerhet.

Alltid 3 års Fri service

När du köper en ny Subaru får du alltid Fri service i 3 år, eller upp till 6000 mil. Du får dessutom ett av marknadens starkaste garantipaket med 3 års Nybilsgaranti*. 3 års Vagnskadegaranti, 12 års Rostskyddsgaranti, 2 års Lackgaranti*, 3 års Elektronikgaranti* och 3 års vägassistans. *3 år eller 10.000mil

Högt andrahandsvärde

En Subaru håller extremt bra. Det visar både Bilprovningens statistik och allt det beröm vi får från våra nöjda kunder. Detta betyder en stor efterfrågan på begagnade Subaru och ett högt andrahandsvärde.

Beställ broschyr

Eftersök fordon