Ny anläggning

Ny anläggning i Haninge

Fordonsmäklarna expanderar sin verksamhet genom förvärvet av Auto Söders anläggning i Haninge

Fordonsmäklarna är glada att tillkännage förvärvet av Auto Söders anläggning i Haninge. Denna anläggning, tidigare specialiserad på försäljning av nya Nissan-bilar, kommer nu tillsammans med vår anläggning i Sollentuna bli en nyckeldestination för både nya och begagnade bilar.

Som en del av vårt engagemang för att tillhandahålla ett brett utbud av val för våra kunder, kommer vi snart att introducera ett nytt nybilsmärke på denna anläggning. Detta kommer att öka vårt sortiment och ge våra kunder ännu fler alternativ att välja mellan när de söker sin drömbil.

Utöver att erbjuda nya bilar kommer vi även att intensifiera vår satsning på försäljning av begagnade fordon. Våra kunder kan förvänta sig samma höga standard av kvalitet och service som de har kommit att förvänta sig av Fordonsmäklarna.

"Vi är mycket glada över förvärvet av Auto Söders anläggning i Haninge och möjligheten att expandera vår verksamhet på denna plats," säger Daniel Mattsson och Patrik Halvarsson ägare av Fordonsmäklarna. "Detta ger oss en stark närvaro på marknaden och möjligheten att erbjuda ännu fler valmöjligheter för våra kunder. Vi ser fram emot att välkomna nya och befintliga kunder till vår utökade anläggning och fortsätta att leverera enastående service och kvalitet."

Fordonsmäklarna ser fram emot att börja ett nytt kapitel på Auto Söders anläggning i Haninge och ser fram emot att fortsätta erbjuda förstklassig service och kvalitet till alla sina kunder.

Varmt välkommen att besöka oss på Albybergsringen 140 i Haninge!

Eftersök fordon