Tillbaka 08 - 88 00 00 Intresseanmälan

Viking

ISUZU Viking är för dig som vill ha allt. Det räcker med att titta på den för att förstå att det här är en speciell modell. Det mesta under skalet är överdimensionerat: bromsar, de bärande balkarna, bultar, rostskydd – allt det som skiljer en bruksbil från en vanlig.

Men som sagt, utsidan är det som drar blickarna till sig. Med Viking får du en maxutrustad pickup som har allt i komfort- och bruksväg. Baskonceptet är vår vridstarka 164 hk turbodiesel, i- och urkopplingsbar fyrhjulsdrift med lågväxel och ett stort oömt flak.

Utrustningen innehåller till exempel skärmbreddare, utvändiga detaljer i Gun Metal-utförande, 8 tums navigator, parkeringssensor, tygmattor och interiördetaljer i svart pianolack. Hajfena på taket och extraljus med LED i grillen är andra detaljer som sticker ut. Viking är helt enkelt en bil som tar för sig, både i stan och i lervällingen.

Fjädringen är inställd åt det lite mer komfortbetonade hållet men utan att kompromissa med last- och terrängkapaciteten. Du kan dra upp till 3,5 ton och lasta hela 994 kg. Räcker inte utrustningen till? I vårt tillbehörssortiment hittar du massor av utrustning att komplettera med, alla med 3 års garanti.

Är gjord på 100% vegetabiliska oljor och ger en reducering av växthusgaser med 90%. ISUZU har den första Pickupen i Sverige som är godkänd för HV100

HVO100

359 900 kr

Versioner

Viking

Viking
Motor: Rak fyrcylindrig med kedjedrivna dubbla överliggande kamaxlar självjusterande ventiler, Euro 6b med DPD partikelfilter (Diesel Particle Difusor)
Storlek:
Max effekt:
Max Vridmoment: 360/2000-2500
Pris: 359 900

Finansiering

Månadskostnad från
**XXX**
Kontantinsats
Avbetalningstid
Restvärde

Visa mer

Läs mer om finansiering

Intresseanmälan

Viking

Eftersök fordon