Tillbaka 08 - 88 00 00 Intresseanmälan

Proman

Proman är mångsidig som få andra pickuper och den är 100 % ISUZU. Fyrhjulsdriften med lågväxel, bladfjädringen bak och den vridstarka turbodieseln på 164 hk är resultatet av över 100 års erfarenhet av att bygga pickuper, transportbilar och dieselmotorer. Proman kan lösa alla personbilens uppgifter och är dessutom kapabel att dra 3,5 ton, frakta 991 kg och ta dig över lera, snö och sönderkörda vägar.

Det syns inte utanpå men en ISUZU pickup är byggd som ingen annan pickup. Vi tar inga genvägar utan överdimensionerar i stort sett allt. Det som verkligen särskiljer en ISUZU är det som sitter under skalet.

Standardutrustningen omfattar bland annat dragkrok, flakinklädnad, tvättbar flakmatta, sidosteg och metallskyddad bakläm med gasdämpad öppning. Är du sugen på mer så är det bara att klicka på tillbehör ovan. Vi lämnar 3 års garanti på alla tillbehör, så tryggheten sitter även i detaljerna.

Är gjord på 100% vegetabiliska oljor och ger en reducering av växthusgaser med 90%. ISUZU har den första Pickupen i Sverige som är godkänd för HV100

HVO100

304 900 kr

Versioner

Proman

Proman
Motor:
Storlek:
Max effekt:
Max Vridmoment: 304 900
Pris:

Finansiering

Månadskostnad från
**XXX**
Kontantinsats
Avbetalningstid
Restvärde

Visa mer

Läs mer om finansiering

Intresseanmälan

Proman

Eftersök fordon