Tillbaka 08 - 88 00 00 Intresseanmälan

NEXO

Framtidens bil - i harmoni med naturen

Hyundai NEXO är en helt ny, miljövänlig och högteknologisk Hyundai. NEXO har fått sitt namn efter den danska staden Nexø på Bornholm och drivs av vätgas som omvandlas till el. Det innebär att bilen inte utnyttjar några fossila bränslen. Precis som en elbil drivs bränslecellsbilen NEXO av elektricitet. Men i motsats till en klassisk elbil, som får elen levererad av ett batteri, så producerar NEXO själv sin el i en bränslecell. Där sker en kemisk reaktion mellan vätgas och elektricitet som leder till att elektricitet levereras till bilens elmotor. Det gör att NEXO släpper ut 0 gram CO². Det enda som den nya NEXO släpper ut är vatten.
Inspirerad av naturen
Med sin strömlinjeformade design, minskar NEXO vindmotståndet och glider elegant igenom trafiken, som en vattendroppe som rinner nerför vindrutan.
Elegant design
Med en något lyft fönsterlinje och flytande takdesign har nya NEXO fått en elegant look, som ser fantastisk ut från alla vinklar.
Från vision till verklighet
Nya NEXO visar Hyundais engagemang och satsning på utvecklingen av teknologiska framsteg, som kan bidra till att göra jorden renare. Hyundai är en pionjär inom utvecklingen av bränsleceller, som drivs av vätgas. Det började redan 1998 och 2013 var den första masstillverkade bränslecellsbilen klar till försäljning, i form av Hyundai ix35.

899 900 kr

Versioner

NEXO Trend

NEXO Trend
Motor: 163HK
Storlek:
Max effekt: 163HK
Max Vridmoment: 163HK
Pris: Från 899,900kr
Från 899,900kr

NEXO Premium

NEXO Premium
Motor: 163HK
Storlek:
Max effekt: 163HK
Max Vridmoment: 163HK
Pris: Från 929,900kr
Från 929,900kr

Finansiering

Månadskostnad från
**XXX**
Kontantinsats
Avbetalningstid
Restvärde

Visa mer

Läs mer om finansiering

Intresseanmälan

NEXO

Eftersök fordon