Subarumodeller

Här hittar du Fordonsmäklarnas nya Subarumodeller. De fordon som finns i vårt lager hittar du under respektive modell. Du är alltid välkommen att kontakta oss för rådgivning eller provkörning. Boka provkörning här »

XV

Nya Subaru XV är ett vilddjur i storstadsdjungeln. En snabb, säker och snygg bil. Nu med det prisbelönta säkerhetssystemet Eyesight som standard. Subaru alltid med fyrhjulsdrift. Byggd med japansk perfektion in i minsta detalj för att ge dig det du behöver. Med låg tyngdpunkt som ger suverän väghållning och körglädje. För att kunna komma snabbt iväg ibland, glida fram ibland och ryta till ibland. En bil som väcker uppmärksamhet och som gör bilkörningen till den upplevelse den ska vara. Vare sig du ska ta dig fram i stan, eller ge dig vidare ut på ännu vildare vägar.

Från: 244 900 kr

WRX STI

För fans inom motorsport i hela världen krävs bara tre bokstäver för att stava till extrem prestanda – STI. Nya WRX STI har uppdaterad design, men det är inget snack om vad den är byggd för. Luftinsläppet på motorhuven och bakspoilern som tvingar ner kraften i marken talar sitt tydliga språk. Den här bilen genererar prestanda som ingen annan.

Från: 399 900 kr

Outback

Den inbjudande interiören i nya Outback bidrar till en skön körupplevelse. Snygga detaljer och praktisk teknikadderar komfort och bekvämlighet, samtidigt somsmarta förvaringsutrymmen hjälper dig att förverkliga dina äventyr i vardagen. Outback har dessutom autobroms, skyltigenkänning och adaptiv farthållare via Subarus Eyesight-system.

Från: 329 900 kr

Forester

Designfilosofin bakom FORESTER kombinerar det moderna SUV-tänkandet med den oslagbara körkvaliteten som levereras av den permanenta 4-hjulsdriften. Subarus berömda Boxermotor, som ger ett kraftfullt vridmoment redan vid låga varvtal, samverkar med vår unika symmetriska 4- hjulsdrift och resultatet är en drivlina som har låg tyngdpunkt och ger extremt stabil väghållning.

Från: 264 900 kr

BRZ

Du vet vad som menas med körglädje. Du förstår tjusningen med att ha full kontroll i varje kurva. Det gör Subaru också. Vi har använt Boxermotorns unika fördelar och skapat en sportbil som kittlar redan när du ser den och levererar alla gånger du kör den. Japansk perfektion i en klass för sig.

Från: 309 900 kr

Impreza

När du kör en Subaru känner du tydligt dess säkerhet, dess möjligheter och dess följsamhet. Det gäller inte minst Subaru Impreza nu med det prisbelönta säkerhetssystemet Eyesight som standard! Alltid med symmetrisk 4-hjulsdrift och Boxermotor ger dig kontroll, balans och smidighet som ingen annan. Så upplev hur Impreza låter dig njuta av design, bränsleeffektiv prestanda och körglädje. För det här är ingenjörskonst du verkligen kan lita på.

Från: 214 900 kr

Levorg

Subaru Levorg är snygg, rolig att köra och perfekt för dig som gillar sportiga aktiviteter då den är väldigt lätt att lasta. Den permanenta fyrhjulsdriften och sköna styrningen får dig som förare att känna sig trygg oavsett vilken väg du kör på.

Från: 279 900 kr

Eftersök fordon